لوله بازکنی در یک سری از موارد که کشش آب به آهستگی و با مشکل فراوان صورت می گیرد، می توان از پمپ کردن معمولی به شیوه زیر برای باز کردن لوله بازکنی استفاده کرد.
نحوه انجام لوله بازکنی به این صورت است که آب را در بخشی که دستشویی، کفشویی یا کاسه توالت قرار دارند باز می کنیم و سپس با فشار زیاد پمپ لوله بازکنی را در محل مربوطه قرار می دهیم تا فشار و نیروی وارد شده توسط پمپ باعث متراکم شدن لاستیک پمپ به داخل سیفون و شتر گلو شود و به دنبال گرفتگی لوله رفع و باید گفت این هوای متراکم می باشد که باعث رفع گرفتگی لوله فاضلاب می شود.
لوله بازکنی استفاده از تراکم هوا: گاهی اوقات گرفتگی به خاطر وجود یک شیء خارجی یا سخت شدن فضولات می باشد که در این طور مواقع باید گرفتگی لوله را با دستگاه تراکم هوا باز کرد.
در هنگام استفاده از این روش لوله بازکنی به چند نکته توجه کنید: الف) دستگاه تراکم هوا دارای مخزنی می باشد که درون آن با تلمبه زدن هوا انباشته می شود و روی صفحه مدرجی که خود دستگاه دارد عقربه ای حرکت می کند تا مقدار هوا نشان داده شود. با مراقبت دقیق و امن دستگاه لوله بازکنی به نحوی که ریسک پس زدن و بروز حادثه ای وجود نداشته باشد، اهرم دستگاه لوله بازکنی را می کشیم که به دنبال آن عمل پمپ کردن صدای شدیدی تولید می کنید و صورت می گیرد و لوله به دنبال آن فورا باز می شود. ب) در بعضی از مواقع امکان این وجود دارد که چند بار لازم باشد عمل کمپرس هوا را با این دستگاه انجام دهید تا گرفتگی لوله برطرف شود. ج) برای اینکه امتحان کنید لوله باز شده است یا نه بهتر است آب را به داخل لوله ها باز کنید و سرعت کشش را مشاهده کنید، سرعت کشش بالا نشان از رفع گرفتگی لوله دارد.
اگر روش های لوله بازکنی بالا جواب نداد یا امکان آن وجود نداشت می توانید روش فنر زنی را انجام دهید. فاصله بین مکان گرفتگی لوله با شتر گلو زیاد می باشد و برای انجام عمل فنر زنی لوله بازکنی باید از دستگاه مخصوصی استفاده کرد. این دستگاه لوله بازکنی باید به یک منبع برق متصل باشد.
نظری نیست.